01/06/2020 10:29:55
17.10.2011

Συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια

Συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια  - Media

 

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντά σήμερα στις 12.30 ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις συναντήσεις του με τους κ. Γιούνκερ και Ρομπάι την προηγούμενη εβδομάδα καθώς και για το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί την προσεχή Πέμπτη.
Το κλίμα στο κυβερνών κόμμα είναι εκρηκτικό. Οι αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο «μανιφέστο των τριών» (Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου και Ραγκούση) που δημοσιοποιήθηκε χτες συνεχίζονται, όπως και οι καθημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις των κοινωνικών ομάδων που θα κορυφωθούν με τη 48ωρη απεργία που έχουν κυρήξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται να συναντήσει το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις συναντήσεις του με τους κ. Γιούνκερ και Ρομπάι την προηγούμενη εβδομάδα καθώς και για το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί την προσεχή Πέμπτη.

Το κλίμα στο κυβερνών κόμμα είναι εκρηκτικό. Οι αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο "μανιφέστο" των Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου και Ραγκούση που δημοσιοποιήθηκε χτες συνεχίζονται, όπως και οι καθημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις των κοινωνικών ομάδων που θα κορυφωθούν με τη 48ωρη απεργία που έχουν κυρήξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τις 18 και 19 Οκτωβρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.