search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:14
MENU CLOSE

Χρυσόγονος: Κινδυνεύουμε να μας φύγουν τα μνημόνια και να μας μείνει η φτωχοποίηση

09.09.2017 07:43
Χρυσόγονος: Η υπόθεση Λοΐζου δείχνει τον ερασιτεχνισμό του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

«Ένα πάτο στο βαρέλι το βάλαμε, αλλά κινδυνεύουμε να μείνουμε σε μια κατάσταση οικονομικής στασιμότητας που θα μεταφράζεται σε διαρκή αποψίλωση της ελληνικής κοινωνίας», επισήμανε ο Κώστας Χρυσόγονος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», ο  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι αισιοδοξεί ότι το 2018 θα τελειώσουν τα μνημόνια «με τη μορφή που τα ξέρουμε», συμπλήρωσε ωστόσο: «με λίγα λόγια κινδυνεύουμε να μας φύγουν τα μνημόνια και να μας μείνει η φτωχοποίηση».

«Για αρκετά χρόνια θα είμαστε σε καθεστώς οικονομικής στενότητας, πρέπει να υπάρξουν ιδιωτικές επενδύσεις προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη», τόνισε.

Τέλος, αναφερόμενος στην επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα, σημείωσε ότι αυτή ήταν διαφήμιση για τη χώρα, αλλά πρόσθεσε «την Ελλάδα δεν θα την διορθώσουν οι ξένοι, αλλά εμείς οι ίδιοι πρέπει να την διορθώσουμε».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15