search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:51
MENU CLOSE

Πάτρα: Κατηγορούν γιατρό ότι επιτέθηκε με σπασμένο ποτήρι σε σύζυγο ασθενούς

09.09.2017 10:42
Στέλνει «6» στο 13033 και αντί για κατοικίδιο βγάζει βόλτα έναν… δεινόσαυρο (Video)  - Media

 

Αναστάτωση επικρατεί στον ιατρικό χώρο της Πάτρας μετά την επίσημη καταγγελία πολίτη από τη Δυτική Αχαΐα στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας σύμφωνα με την οποία τραυματίστηκε σοβαρά από Πατρινό πλαστικό χειρουργό. Η υπόθεση είχε απασχολήσει τον Ιατρικό σύλλογο πριν ακόμη κατατεθεί η καταγγελία από την πλευρά του πολίτη καθώς το περιστατικό έχει πάρει διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ πλέον υπάρχει και νομική προσφυγή από την πλευρά του καταγγέλλοντος με τις μηνύσεις να έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από έξι μήνες όταν ο καταγγέλλων με την σύζυγό του απευθύνθηκαν σε δυο γιατρούς της Πάτρας προκειμένου να υποβληθεί η σύζυγος αφενός σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής και εν συνεχεία σε επέμβαση αισθητικής φύσεως στην περιοχή της κοιλιάς. Ο μεν πρώτος γιατρός που ανέλαβε να της κάνει την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος, ο δε δεύτερος που ανέλαβε την πλαστική επέμβαση είναι ο κατηγορούμενος για τον τραυματισμό του συζύγου της ασθενούς.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης που έγινε σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας, η οποία δεν έχει άδεια για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις, καθώς είναι διαφορετικού ιατρικού αντικειμένου, ο γιατρός που είχε αναλάβει την αφαίρεση της χολής δεν της την αφαίρεσε τελικά, αλλά αρκέστηκε στην πρακτική του καθαρισμού της χολής.

Στη συνέχεια έγινε η αισθητικής φύσεως επέμβαση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κατοίκου της Δυτικής Αχαΐας δεν ενημερώθηκαν ότι η αφαίρεση της χολής δεν ολοκληρώθηκε και πλήρωσαν κανονικά. Όταν μετά από κάποιο διάστημα η σύζυγος είχε πάλι ενοχλήσεις και απευθύνθηκαν σε άλλο γιατρό έμαθαν ότι η χολή της δεν είχε αφαιρεθεί.

Τότε ο καταγγέλων συναντήθηκε με τους δύο γιατρούς και ζήτησε εξηγήσεις.

Επάνω στον καυγά σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της ασθενούς στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας ο πλαστικός χειρουργός τον τραυμάτισε πολλαπλώς στο πρόσωπο με ένα σπασμένο ποτήρι.

Μάλιστα χρειάστηκε η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Η υπόθεση πάντως εχει πολλαπλές παραμέτρους, καθώς αφενός η κλινική στην οποία έγινε η επέμβαση δεν είχε άδεια για τέτοιου είδους επεμβάσεις, αφετέρου ο γιατρός που έκανε την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος και έχει καταθέσει την άδειά του, και τέλος και σημαντικότερο ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της ασθενούς  με φερόμενο ως δράστη τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με βαρύτατες κατηγορίες.

Πηγή: thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:50