search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:19
MENU CLOSE

Η Κύπρια που τρέλανε τον κόσμο της μόδας με τα φρύδια της (Photos)

09.09.2017 11:29
Η Κύπρια που τρέλανε τον κόσμο της μόδας με τα φρύδια της (Photos) - Media

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή μετράει ήδη 50.000 ακόλουθους στο instagram. Είναι μοντέλο Ελληνοκυπριακής καταγωγής, φοιτήτρια και υποστηρίκτρια του κινήματος #unibrow.

Τα πλούσια φρύδια της άλλωστε, είναι ο λόγος που ξένα περιοδικά μόδας, όπως το marie Claire και το seventeen της αφιερώνουν άρθρα, ενώ και βρετανικές εφημερίδες όπως η sun και η daily mail γράφουν για εκείνη και τη σημασία να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι.

Βέβαια, δεν παραλείπονται οι συγκρίσεις με το τοπ μόντελ Κάρα Ντελεβίν, η οποία ήταν η πρώτη που καθιέρωσε τα παχιά φρύδια.

Μόνο που η Σοφία Χατζηπαντελή πήγε τη μόδα των πλούσιων φρυδιών σε άλλο επίπεδο…

Το μοντέλο δηλώνει πως το αποτέλεσμα αυτών των εντυπωσιακών φρυδιών είναι γενετική κληρονομιά από τη μαμά της και εξηγεί πως κατάφερε να επιβληθεί σε έναν κόσμο με συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς.

«Δεν το κάνω για να δείξω στους ανθρώπους τα φρύδια μου, το κάνω περισσότερο για να δείξω στους ανθρώπους πως μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις επιλογές τους. Προσωπικά θεωρώ πως το πρόσωπο μου δείχνει καλύτερο έτσι. Κάποιοι διαφωνούν και είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν επιδιώκω να πείσω κανέναν να ακολουθήσει κάποιο είδος μόδας, απλά λέω αν μου αρέσει αυτό, άφησε με να με να μου αρέσει», δηλώνει. 

Η γαλανομάτα Σοφία δεν σχεδιάζει να αλλάξει άμεσα το σχήμα των φρυδιών της, όσο και αν αυξάνονται οι haters.

«Βλέπω τα φρύδια μου όπως θα έβλεπα το eyeliner ή το κόκκινο κραγιόν. Σε πέντε χρόνια νομίζω πως θα κοιτάζω πίσω και θα λέω, πως αυτή ήταν μια κουλ περίοδος. Ωστόσο, μέχρι οι άνθρωποι να αρχίσουν να δέχονται τους γύρω τους με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, δεν νιώθω έτοιμη να τα βγάλω», λέει. 

Πρόσφατα, μετά από εκατοντάδες αιτήματα που είχε στο instagram, φωτογραφήθηκε ως Φρίντα Κάλο, λόγω της ομοιότητας στα φρύδια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18