search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Κρήτη: Αγωνία για την 35χρονη Γαρυφαλιά- Την ψάχνουν παντού

09.09.2017 13:57
Κρήτη: Αγωνία για την 35χρονη Γαρυφαλιά- Την ψάχνουν παντού  - Media

 

Κορυφώνεται η αγωνία για την 35χρονη Γαρυφαλιά Σαμιωτάκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από λίγες ημέρες, από το σπίτι της στο Ηράκλειο.

Μολονότι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες των αρχών, που αναζητούν σε κάθε πιθανό σημείο τη νεαρή γυναίκα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εντοπισμό της εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης από τη Γραμμή Ζωής “Silver Alert” .

Υπενθυμίζεται πως η Γαρυφαλιά στις 31 Αυγούστου έφυγε από το σπίτι όπου ζει με τον σύζυγό της στο Ηράκλειο παίρνοντας μαζί και κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το γεγονός αυτό θορύβησε ιδιαίτερα τη μητέρα της, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με την κόρη της, συμπεριφορά ασυνήθιστη για την 35χρονη.

 Μόλις η μητέρα της κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. την εξαφάνιση του παιδιού της, υπήρξε κινητοποίηση με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να βρίσκεται η κοπέλα.

Η Γαρυφαλιά είναι αδύνατη, με ανάστημα 1,55 μέτρα και καστανά μάτια. Ένα ευδιάκριτο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι φέρει μικρό σκουλαρίκι στο πτερύγιο της μύτης της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:38