search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Του …Αστέρα φέτος στη «Μουρμούρα»: Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια – Όλες οι αλλαγές

09.09.2017 13:44
Του ...Αστέρα φέτος στη «Μουρμούρα»: Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια - Όλες οι αλλαγές  - Media

 

Η αγαπημένη σειρά μικρών και μεγάλων, η «Μουρμούρα», επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη για μια ακόμα σεζόν, (που ίσως είναι και η τελευταία).

Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά, δείχνουν την ξεκάθαρη διάθεση των ανθρώπων του καναλιού να ανανεώσουν το προϊόν τους, το οποίο την τελευταία χρονιά είχε δείξει εμφανή σημάδια κόπωσης.

Από τον τυφώνα των αλλαγών γλίτωσαν τα δυο βασικά ζευγάρια της σειράς, τα οποία θα συνεχίσουν για πέμπτο χρόνο. Πρόκειται για τους τηλεοπτικούς  Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης),  Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και  Βούλα (Ελένη Κοκκίδου).

Τα άλλα δυο ζευγάρια είναι το μεγάλο στοίχημα του σταθμού. Η παραγωγή έχει σχεδόν καταλήξει στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα δυο ζευγάρια, με ένα ερωτηματικό να παραμένει για το ζευγάρι των νεαρών.

Εκεί υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά οι συζητήσεις ακόμα είναι σε εξέλιξη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Οι ηθοποιοί που αναλαμβάνουν τους ρόλους του ζευγαριού των 35+ είναι ο Σπύρος Τσεκούρας που γνωρίσαμε ως Σταμάτη Τσότρα στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας» και η ταλαντούχα ηθοποιός, Άννα Κουτσαφτίκη η οποία αποτελεί φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο (όσοι ασχολούνται με τα του θεάτρου τη γνωρίζουν και έχουν εξαιρετική άποψη γι’ αυτήν). Το σενάριό τους θα υπογράφει η Σάρα Γανωτή.

Στο ζευγάρι τώρα που όλοι περιμένουν με αγωνία (των πιο μικρών σε ηλικία) οι συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη (αυτός είναι και ένας απ’ τους λόγους που δεν έχει βγει ακόμα τρέιλερ της σειράς) με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι φαβορί για το ρόλο που είχε πρώτος ο Πάνος Βλάχος, είναι ένας ακόμη ηθοποιός απ’ την «Ραχούλα». Ο Σταύρος Σβήγκος.

Γενικώς στον «Alpha» παρότι αποφάσισαν να μην συνεχίσουν το συγκεκριμένο σήριαλ (Αστέρας Ραχούλας), είχαν πολύ θετική εικόνα γι’ αυτό, αλλά και για τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν και είναι βέβαιο ότι αν δεν είχε τόσα πολλά και αναγκαία εξωτερικά γυρίσματα που ανέβαζαν το κόστος του επεισοδίου στα ύψη, τότε θα συνεχιζόταν και δεύτερη χρονιά.

Ο Σβγήγκος λοιπόν είναι το πρώτο φαβορί για τον ρόλο, ενώ για το όνομα της παρτενέρ του ακούστηκε εκείνο της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Και αν το δίδυμο αυτό σας λέει κάτι, αλλά δεν θυμάστε τι να σας πούμε ότι πρόκειται για το πρωταγωνιστικό δίδυμο της μίνι σειράς της Lacta που είχε κάνει τεράστια διαδικτυακή επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση ενώ τα άλλα ζευγάρια θεωρούνται κλεισμένα οι συζητήσεις για το τελευταίο θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς οι άνθρωποι του καναλιού, δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και να κάψουν με το καλημέρα το πιο αγαπημένο ζευγάρι του δυναμικού κοινού.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας το αργότερα θα έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν. Η Μουρμούρα επιστρέφει δριμύτερη…

Πηγή: menshouse.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51