search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Λιανός: Μας ξεπάστρεψε η Ελένη …- Τις της είπε η Ζαρίφη (Video)

09.09.2017 14:58
Λιανός: Μας ξεπάστρεψε η Ελένη ...- Τις της είπε η Ζαρίφη (Video) - Media

 

Η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε σχεδόν το σύνολο των συνεργατών της που εμφανίζονταν μπροστά από τις κάμερες, μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Γιώργος Λιανός και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο από τα πρόσωπα που δεν θα δούμε στην Ελένη φέτος. Αυτά που αποκαλύπτει ο παρουσιαστής και τραγουδιστής στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

«Τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία, αλλάζουν τα πάντα. Έκανα μια ωραία συνεργασία η οποία λήγει ωραία», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

Υπήρξε δυσαρέσκεια της Ελένης Μενεγάκη από την πρόθεση του Γιώργου Λιανού και της Κατερίνας Ζαρίφη να κάνουν τη δική τους εκπομπή: «Αυτό είναι το μεταξύ μας, το οποίο θα το προφυλάξουμε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά, μετά από συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία φέτος. Φύγαμε με αγκαλιές και φιλιά».

Τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην Ελένη Μενεγάκη στη σύσκεψη που έκαναν μετά το τέλος της σεζόν; «Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές Ιουλίου και θυμάμαι τότε ότι τοποθετήθηκε η Κατερίνα και είχε πει: «Ελένη, αφού θες να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, άποψή μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια». Νομίζω ότι κάνει τη σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει ανανέωση, πρέπει να το ξεκινήσει από το οπτικό. Να αλλάξει εντελώς η εικόνα της εκπομπής».

Ο Γιώργος Λανός παραδέχτηκε ότι όντως επιθυμεί διακαώς να παρουσιάσει το Ελλάδα έχεις ταλέντο στον ΣΚΑΪ: «Θα ήθελα να κάνω το Ελλάδα έχεις ταλέντο, θα ήταν φοβερή αναβάθμιση».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:48