search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Θεοχαρόπουλος: Ύποπτη η έρευνα της εταιρείας Prorata για τη Κεντροαριστερά

09.09.2017 15:46
Θεοχαρόπουλος: Το ΚΙΝΑΛ έχει ακόμη  χρόνο να εισφέρει στην ευρεία προοδευτική συμμαχία - Media

 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος αντέδρασε έντονα στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών βασισμένο σε έρευνα της εταιρείας Prorata για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά.

Δήλωσε συγκεκριμένα: “Με πραγματική κατάπληξη είδα δημοσκόπηση της PRORATA για την εκλογή αρχηγού στην κεντροαριστερά όπου εμφανίζεται το όνομα μου ενώ όχι μόνο δεν ήμουν και δεν είμαι υποψήφιος αλλά και έχω δημόσια δηλώσει από τις 5 Σεπτεμβρίου ότι δεν πρόκειται να εμπλακώ στη διαδικασία υποψηφιοτήτων. Σύμφωνα με την ταυτότητα της έρευνας, η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 4 έως και τις 7 Σεπτεμβρίου, συνεπώς για 3 από τις 4 ημέρες της έρευνας μετρούσαν την υποψηφιότητα μου ενώ είχα ήδη ξεκαθαρίσει δημόσια ότι δεν θα είμαι υποψήφιος” .

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τονίζει ότι “θα επρόκειτο για αστείο αν δεν ήταν εξαιρετικά προβληματικό και ύποπτο. Τέτοιες αντιδεοντολογικές ενέργειες πλήττουν την αξιοπιστία των δημοσκοπικών εταιρειών. Ο κόσμος της κεντροαριστεράς με αφορμή αυτά τα περιστατικά οφείλει να βγάλει τα συμπεράσματα του”.

Καταλήγει λέγοντας ότι συνεχίζει αταλάντευτα να εργάζεται για έναν ισχυρό ενιαίο φορέα της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου, για μία σύγχρονη, ενωμένη και ανανεωμένη κεντροαριστερά μακριά από λογικές του παρελθόντος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:27