search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20
MENU CLOSE

Μην χάσετε το Ποντίκι που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

17.10.2011 18:05
Μην χάσετε το Ποντίκι που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου - Media

Το Ποντίκι κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Το Ποντίκι κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στον χώρο των ΜΜΕ θα απεργήσουν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου προκειμένου να συμβάλλουν στην πληρέστερη προβολή και κάλυψη των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ καλεί τους εργαζομένους να απεργήσουν ενάντια:

Στην κυβέρνηση η οποίο νομοθετεί αποδυναμώνοντας τις Συλλογικές Συμβάσεις, εξουδετερώνοντας τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στον ιδιωτικό τομέα, και ταυτόχρονα εξοντώνει μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικά δικαιώματα.

Στην εργοδοσία που ανενόχλητη προχωρά σε μαζικές απολύσεις, μειώσεις μισθών και υποαπασχόληση, πολύμηνες καθυστερήσεις στις καταβολές των μισθών, βίαιη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων με εκτεταμένη χρήση εργαζομένων με Δελτία Παροχή Υπηρεσιών, ενώ αναβιώνει η δουλοπαροικία με την ενοικίαση τίτλων και εργαζομένων.

Στη φοροεπιδρομή που πραγματοποιείται με τα χαράτσια κάθε είδους, που μειώνουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς και οδηγούν τις οικογένειες των εργαζομένων σε απόγνωση.

Το «Π» συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις στον χώρο του Τύπου για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου και το επόμενο ηλεκτρονικό μας ραντεβού θα είναι το πρωί της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:17