search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:17
MENU CLOSE

Παπαδημητρίου: Αύξηση των επενδύσεων κατά 185% το πρώτο εξάμηνο του έτους

10.09.2017 08:07
Δ. Παπαδημητρίου για επενδύσεις: Οι ΗΠΑ έρχονται πλησιέστερα στην Ελλάδα - Media

 

Τεράστια αύξηση των επενδύσεων που φτάνει στο 185% καταγράφεται το πρώτο εξάμηνο του 2017, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημήτριου. 

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους περισσότερα από 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ ήρθαν μέσω επενδύσεων στη χώρα, την ώρα που το 2015 δεν ξεπερνούσαν τα 800 εκατομμύρια ευρώ.

Ο υπουργός ανάπτυξης απέδωσε την άνοδο των επενδύσεων στην αύξηση των εξαγωγών, στο ρεκόρ της τουριστικής κίνησης αλλά και στο αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τους φυσικούς πόρους και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Ο κ. Παπαδημητρίου έστρεψε τα βέλη του και κατά της ΝΔ , δηλώνοντας ότι είναι μη ηθικό εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη να παροτρύνει τους επενδυτές να μην έρθουν στην Ελλάδα μόνο επειδή δε βρίσκεται αυτός στην κυβέρνηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15