search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Μετωπική σύγκρουση με έναν νεκρό και τέσσερις βαριά τραυματίες (Video – Photos)

10.09.2017 09:35
Τρίκαλα: Μετωπική σύγκρουση με έναν νεκρό και τέσσερις βαριά τραυματίες (Video - Photos) - Media

 

Φοβερή μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί στο 7ο χλμ. Τρικάλων – Άρτας (στο ύψος της ΤΥΡΑΣ).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr που κατέγραψε το συμβάν, νεκρός είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας που οδηγούσε το κόκκινο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, ενώ πολύ βαριά τραυματισμένος είναι ο άλλος οδηγός του Ι.Χ. με κατεύθυνση προς Πύλη.

Στο κόκκινο αυτοκίνητο επέβαιναν η αδερφή του νεκρού οδηγού και δύο μικρά παιδιά, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκαν με 5 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όλοι στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορία της στιγμής, οδηγός του δεύτερου οχήματος θα διακομιστεί μάλλον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι τραυματίες στα Τρίκαλα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27