search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:19
MENU CLOSE

Κάτω Αχαϊα: «Εκλεψαν» 11χρονη για να την παντρέψουν

10.09.2017 10:09
Άλλα κόλπα: Τον χώρισε η σύντροφος του λίγες μέρες πριν παντρευτούν αλλά δεν τα έβαψε μαύρα – Παντρεύτηκε τον εαυτό του (Video) - Media

 

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία της Κάτω Αχαϊας.

Τρία άτομα, ένας 16χρονος, ένας 41χρονος και άλλος ένας 65 ετών, απήγαγαν, με τη θέλησή της, αλλά χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της, 11χρονη για να την παντρέψουν.

Τελικά οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν, ενώ το κορίτσι επέστρεψε στους γονείς της.

Οπως αναφέρει η αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις άνδρες ηλικίας 16, 41 και 65 ετών διότι ενεργώντας από κοινού, στις  08-09-2017 αργά το βράδυ, απήγαγαν εκουσίως με σκοπό το γάμο, από την πλατεία Δύμης Δυτικής Αχαΐας, ένα 11χρονο κορίτσι, χωρίς την συγκατάθεση των γονέων της.

Το κορίτσι έχει επιστρέψει στους γονείς της, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:19