search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:14
MENU CLOSE

Το στοχευμένο μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: Μιλάμε λιγότερο

10.09.2017 10:56
Το στοχευμένο μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: Μιλάμε λιγότερο  - Media

 

Έξω φρενών είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου διαπιστώνοντας μετά από μια ανάρτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι συνεργάτης της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για εκείνη στο Happy Day. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη συνέντευξη αναμένεται να δούμε τις πρώτες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε μια σχετική φωτογραφία η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram και έγραψε τα εξής:

«Σήμερα γνώρισα ακόμα καλύτερα την Ζωή Λάσκαρη μέσα από τα μάτια του πιο στενού της συνεργάτη που επί δέκα χρόνια ήταν στο πλευρό της… Ακούγοντας τις ιστορίες καθημερινότητας που μου εξιστορεί θα την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο…! Συναντηθήκαμε στο ταβερνάκι της Μαριάννας κοντά στην Αθηναΐδα, το στέκι που επισκεπτόταν με φίλους μετά το θέατρο! Σε λίγες ημέρες στο Happy Day».

Μερικές ώρες αργότερα, με την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στον δικό της λογαριασμό, είναι εμφανές ότι «απαντά» στην παραπάνω δημοσίευση. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη αναφέρει:

«Κανένας μα κανένας αληθινός και αγαπημένος άνθρωπος της μητέρας μου δεν θα έβγαινε στα κανάλια να μιλάει για εκείνην! Όποιος το κάνει θέλει μόνον να πάρει από την λάμψη της… (πράγμα αδύνατο)! Η μαμάκα μου μπορεί να συνεργαζόταν με διάφορους κατά καιρούς, άλλα λίγους ελάχιστους αγαπούσε και τους είχε δίπλα της μέχρι το τέλος…?? και αυτοί ποτέ δεν θα έβγαιναν σε κανένα κανάλι?? Ας μιλάμε λιγότερο λοιπόν και να αγαπάμε περισσότερο?».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15