search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00
MENU CLOSE

Λουκουμάδες στην Ψαρού πουλάει ο γιος του Βγενόπουλου

10.09.2017 11:12
Θρίλερ για την κληρονομιά του Ανδρέα Βγενόπουλου - Η σύζυγός του πήρε $120 εκατομμύρια - Media

 

Στη Μύκονο περνά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο γιος ενός εκ των ισχυρότερων επιχειρηματιών που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα.

Ο Φίλιππος Βγενόπουλος, ο οποίος έχει εγκατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό στο νησί των ανέμων, εκτελεί χρέη υπεύθυνου σε μαγαζί με τον επίσημο τίτλο «επιχείρηση μαζικής εστίασης μερικής επεξεργασίας πρόχειρου γεύματος – λουκουματζίδικο». 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», μετά από έρευνα των αστυνομικών ο γιος του Ανδρέα Βγενόπουλου εντοπίστηκε να εργάζεται στο μαγαζί με την προσωρινή ιδιότητα (που αρχικά προοριζόταν για άλλον) χωρίς να διαθέτει άδεια εργασίας και πιστοποιητικό υγείας.

Την ώρα του αστυνομικού ελέγχου, η σύντροφος του Φίλιππου και η μητέρα της προσπάθησαν να μεταπείσουν τους αξιωματικούς του Α.Τ. Μυκόνου να μην καταθέσουν μήνυση εναντίον του, ωστόσο εκείνοι εξήγησαν πως πρέπει να ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου.

Ο 23χρονος σπούδασε Ναυτιλιακά σε Λονδίνο και ΗΠΑ καθώς προοριζόταν να διαδεχτεί μελλοντικά τον πατέρα του στις πολυσχιδείς και εκτιμώμενες ως προσοδοφόρες επιχειρήσεις του.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα ζήτησε στέγη σε φιλικό σπίτι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00