search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Τα μυστικά των αεροσυνοδών: Όλα όσα μισούν στους επιβάτες (Λίστα)

10.09.2017 12:38
Τα μυστικά των αεροσυνοδών: Όλα όσα μισούν στους επιβάτες (Λίστα) - Media

 

Το business insider έκανε συνεντεύξεις σε 80 αεροσυνοδούς και προσωπικό που εργάζεται σε αεροδρόμια, προκειμένου να μάθει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις επαγγελματικές συναναστροφές τους με τους επιβάτες.

Από τις συνεντεύξεις –που δόθηκαν με τον όρο της ανωνυμίας- προκύπτουν τα 10 πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι επιβάτες:

1. Να ρωτάνε οι επιβάτες την αεροσυνοδό τι ποτά υπάρχουν, εν ώρα πτήσης. «Έχουμε δεκάδες ποτά, αν πρέπει να τα αναφέρουμε στον καθένα, τότε δεν θα προλάβουμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους επιβάτες μέχρι να προσγειωθούμε» ανέφερε μια αεροσυνοδός.

2. Όταν οι επιβάτες τοποθετούν τις βαλίτσες και τις τσάντες τους στον αποθηκευτικό χώρο πάνω από τις θέσεις τους, αλλά και στο χώρο των μπροστινών θέσεων, που κανονικά προορίζεται για τον μπροστινό επιβάτη.

3. Όταν οι επιβάτες σκουντάνε τις αεροσυνοδούς για να ζητήσουν κάτι. «Δεν χρειάζεται να μας τραβολογάει κανείς, ακούμε και όταν κάποιος απλώς μας φωνάξει».

4. Οι αγενείς επιβάτες που βάζουν τα πόδια τους πάνω στην μπροστινή θέση.

5. Έχουν υπάρξει επιβάτες, που θέλησαν να κάνουν γιόγκα εν πτήση! Και ναι, υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

6. Κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο, όπως είπαν οι αεροσυνοδοί, είναι επιβάτες που κόβουν τα νύχια των χεριών και των ποδιών τους μέσα στο αεροπλάνο. Κορυφαία αγενές…

7. Αρκετοί είναι οι επιβάτες που όχι μόνο περπατάνε ξυπόλητοι μέσα στα αεροπλάνα, αλλά πάνε και ξυπόλητοι στην τουαλέτα. Μηδέν αίσθηση υγιεινής…

8. Επιβάτες που ρωτάνε για πληροφορίες, ενώ ταυτόχρονα μιλάνε στο κινητό τους και τελικά δεν ακούν ποτέ τις απαντήσεις.

9. Αρκετές είναι οι φορές που οι αεροσυνοδοί έχουν έρθει στη δύσκολη θέση να ζητήσουν από κάποιον επιβάτη να σταματήσει να βλέπει πορνό από το κινητό ή το τάμπλετ του την ώρα της πτήσης…

10. Επιβάτες που ξαφνικά θέλουν να πάνε στην τουαλέτα, ενώ μόλις έχει ανακοινωθεί ότι πρέπει να δέσουν τις ζώνες τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06