search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:43
MENU CLOSE

Στην Ερεσό της Λέσβου άνοιξε τις πύλες του το παγκόσμιο γυναικείο φεστιβάλ «Σαπφώ»

10.09.2017 16:09
Στην Ερεσό της Λέσβου άνοιξε τις πύλες του το παγκόσμιο γυναικείο φεστιβάλ «Σαπφώ» - Media

 

Το «Sappho Women – International Eressos Women’s Festival» ή παγκόσμιο γυναικείο φεστιβάλ στην Ερεσό άνοιξε τις πύλες του στην Ερεσό της δυτικής Λέσβου όπου και η πατρίδα της πρώτης γυναίκας ποιήτριας της αρχαιότητας, της Σαπφούς.

Το γυναικείο φεστιβάλ της Ερεσού διοργανώνεται κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια και φέτος θα διαρκέσει ως τις 23 Σεπτεμβρίου. Είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές μια μοναδική και μη-κερδοσκοπική εκδήλωση, που γιορτάζει την ιστορία, τον πολιτισμό, τα επιτεύγματα και την ποικιλομορφία των γυναικών.

Στο φεστιβάλ, όλες οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες, ανεξάρτητα από τη φυλή, την ηλικία, τα ενδιαφέροντα, ή τη σεξουαλικότητα. Είναι δε «μια ευκαιρία οι γυναίκες να συμμετάσχουν σε κοινωνικές και δημιουργικές δραστηριότητες, να κάνουν νέους φίλους, να δικτυωθούν, να μάθουν νέες δεξιότητες και να μοιραστούν τα ταλέντα, να απολαύσουν μια γεύση του ελληνικού πολιτισμού» σημειώνεται στην ανακοίωση των διοργανωτών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40