search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:30
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω απεργίας, την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου

17.10.2011 14:59
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω απεργίας, την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, με τους διαδηλωτές στους δρόμους και πρωτοσέλιδο τίτλο «Υπουργοί φερέφωνα- Βουλευτές κομπάρσοι», υπογραμμίζοντας ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας, αναγκάζοντας την να βγει στους δρόμους… (Σελ. 9)

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω  της απεργίας των δημοσιογράφων, την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου,  με τους διαδηλωτές στους δρόμους και πρωτοσέλιδο τίτλο «Υπουργοί φερέφωνα- Βουλευτές κομπάρσοι», υπογραμμίζοντας ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας, αναγκάζοντας την να βγει στους δρόμους… (Σελ. 9)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα σχέδια συνολικής  συμμόρφωσης και αναπροσαρμογής μας που εκπονεί η Εποπτεία προς παραδειγματισμό των υπόλοιπων απείθαρχων στην Ευρώπη, προκειμένου να επιβληθεί το γερμανικό Δ΄ Ράιχ.  (Σελ. 4-5)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ένα μανιφέστο, σαν αυτό που εξέδωσαν την περασμένη Κυριακή οι εκκολαπτόμενοι  πρωτο…δελφίνοι Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης κονιορτοποιεί την ασθενή -έτσι κι αλλιώς- συνοχή του κυβερνώντος κόμματος. Άσε που οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ αντιλαμβάνονται το εν λόγω μανιφέστο ως το προοίμιο κεντροδεξιού σχήματος, προς το οποίο καλοβλέπουν όχι και λίγοι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί φωστήρες, πράσινοι και γαλάζιοι καθώς και συγκροτήματα Τύπου, που ανησυχούν για την επόμενη μέρα…  (Σελ.6-7)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ:. Πίσω και ανεξάρτητα από τις πολιτικές κωλοτούμπες κορυφής, η κοινωνία αναστενάζει από την ακρίβεια, τις περικοπές, την ανεργία. Λεπτομερές ρεπορτάζ για την  οικονομική καταστροφή της ελληνικής οικογένειας από την ακρίβεια που σαρώνει τις τιμές. (Σελ 18,19)

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ : Δύο σελίδες με παραδείγματα και αναλυτικούς πίνακες για το κούρεμα των μισθών του δημοσίου. Πως διαμορφώνονται οι νέοι μισθοί για κάθε κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων (Σελ. 48, 49)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Ο Δημήτρης Κομνηνός, σκηνοθέτης της επιτυχίας «Fucking Games» και επιχειρηματίας του θεάτρου Βικτώρια μιλάει για το extreme sport να κάνεις θέατρο σήμερα, για τη μικρή ανοχή της κοινωνίας στο θέμα των ομοφυλόφιλων και για τις επιχορηγήσεις που δημιούργησαν  «τζάκια και κατεστημένα». Ακόμη: η Μαντλέν Πεϊρού στην Αθήνα, οι ασκήσεις επιβίωσης του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η επιστροφή της 3ης Μπιενάλε της Αθήνας στο κέντρο της πόλης και η νέα επιτυχία για το Τρίτο Στεφάνι.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:28