search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:07
MENU CLOSE

Καθαρή η πρώτη μέρα στο σχολείο από την Karcher (Photos)

11.09.2017 12:54
H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2018 - Media

 

Κάθε είδους ρύπανσης στον πεζόδρομο της Μαιανδρουπόλεως, στους Αμπελοκήπους καθάρισε η εταιρεία Karcher σε συνεργασία με την κίνηση «Συν Αθηνά» του Δήμου Αθηναίων και τον Σύλλογο Γονέων του 104ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η Karcher, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα καθαρισμού, συνεχίζει τις προσπάθειές της για καθαρότερη καθημερινότητα και γειτονιές που λάμπουν από τη φροντίδα των κατοίκων τους.

Έτσι, οι μαθητές που θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά τη Δευτέρα, θα φτάνουν στο σχολείο τους μέσα από έναν καθαρό περιβάλλοντα χώρο, χωρίς γκράφιτυ, χωρίς αφισορύπανση, χωρίς κολλημένες τσίχλες στα πεζοδρόμια, τα παγκάκια και τα σκαλιά του σχολείου.

H Karcher, γιορτάζοντας 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανέλαβε να πραγματοποιήσει συμβολικά 25 δράσεις καθαρισμού, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και προάγουν την αισθητική των κατοίκων.

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται πάντοτε σε συνεργασία με εθελοντικούς φορείς, στους οποίους μετά τη δράση καθαρισμού, δωρίζεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε να διασφαλιστεί ότι θα έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρήσουν καθαρή τη γειτονιά τους.

Γιατί «Μαζί, γινόμαστε η αλλαγή για την Αθήνα που θέλουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03