search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:13
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Την απείλησε με μια πέτρα και τη βίασε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ιταλίας

12.09.2017 04:57
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Μια νεαρή κοπέλα από τη Φινλανδία έπεσε θύμα βιασμού στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό «Τέρμινι» της Ρώμης.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος κατάγεται από το Μπαγκλαντές, είχε λάβει από τις ιταλικές αρχές άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, την νύχτα του Σαββάτου, σε ένα μαγαζί, ο δράστης προσφέρθηκε να την συνοδεύσει σπίτι της με αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το θύμα, αφού προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο, ο άνδρας την απείλησε με μια μεγάλη πέτρα, λέγοντας ότι ήταν ικανός να την σκοτώσει και την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε έρημη περιοχή, όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά.

«Στο πλευρό της Φινλανδής κοπέλας που δέχθηκε επίθεση κοντά στον σταθμό Τέρμινι. Η πόλη μας δεν δέχεται καμία μορφή βίας», έγραψε στο διαδίκτυο η δήμαρχος της Ρώμης, Βιρτζίνια Ράτζι.

Πηγή: ΣΚΑΙ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:05