search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Σήμερα η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League

12.09.2017 06:30
Champions League - Κλήρωση: Με Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ η ΑΕΚ με Σπαρτάκ Μόσχας αν συνεχίσει ο ΠΑΟΚ - Media

 

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται απόψε (21:45) τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Καραϊσκάκη.

Μετά από μία σεζόν απουσίας ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα… αστέρια, στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε στις 21:45 (CosmoteSport2) κουνάνε και πάλι… σεντόνι, υποδεχόμενοι τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Καραϊσκάκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε έναν όμιλο «φωτιά» μαζί με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και γνωρίζουν ότι ο αντικειμενικός στόχος είναι η κατάληψη της 3ης θέσης. Ο Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο, αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «τελικός» στην αποψινή αναμέτρηση, επισημαίνοντας ότι το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες του να χαρούν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει την απαραίτητη ώθηση από τον κόσμο της ομάδας που θα μετατρέψει σε… καμίνι το Καραϊσκάκη. Όσον αφορά την ενδεκάδα και το πλάνο του δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο το πιθανότερο είναι να πάει σε ένα σχήμα που δεν θα έχει και τον Μάριν και τον Φορτούνη στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό και Ελαμπντελαουί στην άμυνα, τους Ζιλέ και Οφόε στα χαφ, μπροστά τους είτε τον Φορτούνη είτε τον Μάριν, αριστερά τον Σεμπά, δεξιά τον Καρσελά και στην κορυφή της επίθεσης τον Τζούρτζεβιτς.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε στην Αθήνα με στόχο το τρίποντο, με τον Ζόρζε Ζέσους να εμπιστεύεται απόλυτα τις ικανότητες των παικτών του, τονίζοντας ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν στο φαληρικό γήπεδο. Όπως και ο Χάσι, έτσι και ο Ζέσους ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι δεν είναι τελικός με τον τεχνικό της Σπόρτινγκ να αφήνει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κοεντράο. Όσον αφορά τον Κριστιάνο Πιτσίνι, η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη, κι αν δεν καταφέρει να ξεκινήσει, τότε θα αντικατασταθεί από τον Ριστόφσκι.

Τα «Λιοντάρια» αναμένεται να ξεκινήσουν με ένα 4-4-1-1 με τον Ρούι Πατρίτσιο κάτω από τα δοκάρια, τους Πιτσίνι (Ριστόφσκι), Κόατες, Ματιέ και Σίλβα στην άμυνα, τους Γουίλιαμ Καρβάλιο και Μπατάλια στον άξονα, με τον Ακούνια αριστερά, τον Ζέλσον δεξιά και τον Φερνάντες πίσω από το «κανόνι» Μπας Ντοστ στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:10