search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Απαράδεκτο «φάουλ» από παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για ΠΑΟΚ: Βου, Βου, Βούλγαροι…

12.09.2017 15:53
Απαράδεκτο «φάουλ» από παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για ΠΑΟΚ: Βου, Βου, Βούλγαροι… - Media

 

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκαλεί το αντιεθνικό ποστάρισμα νεαρού παίκτη του Απόλλωνα εις βάρος του ΠΑΟΚ. Αμεση ήταν η απάντηση από τον Απόλλωνα που «τελειώνει» τον παίκτη.

Ο Γιώργος Καραγιάννης της Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης αποκάλεσε τον ΠΑΟΚ «Μπουγάτσες Θεσσαλονίκης» και «Βούλγαρους».

Συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram: «Μπουγάτσες Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ. Βου, Βου, Βούλγαροι…», προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Η απαράδεκτη κίνηση του, προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Απόλλωνα, που αποδοκίμασε την πράξη του και τον «τελειώνει» από την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα».

 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24