search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Το μυστήριο των 12… νεκρών πιθήκων – Τι τους σκότωσε όλους μαζί (Video, σκληρές εικόνες)

12.09.2017 16:43
Εκατοντάδες μαϊμούδες βγήκαν στους δρόμους λόγω… κορωνοϊού (Video) - Media

 

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν χωρικοί στην επαρχία Ούταρ Πράντες της Ινδίας όταν, μέσα σε δάσος βρήκαν νεκρούς γύρω από ένα δέντρο δώδεκα πιθήκους.

Αμέσως ειδοποίησαν την αρμόδια υπηρεσία η οποία έσπευσε στο σημείο και μάζεψε τα πτώματα των πιθήκων, προκειμένου να τα εξετάσει και να προσδιορίσει την αιτία του θανάτου τους.

Από τις νεκροψίες διαπιστώθηκε ότι τα ζώα δεν είχαν δηλητηριαστεί, ούτε είχαν δεχθεί επίθεση από κάποιο άλλο ζώο.

Ωστόσο, στις καρδιές και των δώδεκα νεκρών πιθήκων βρέθηκαν θρόμβοι αίματος, κάτι που έκανε τους ειδικούς να εκτιμήσουν ότι τα ζώα είχαν πεθάνει από καρδιακή προσβολή.

Μάλιστα, το γεγονός ότι στην περιοχή που βρέθηκαν οι νεκροί πίθηκοι, βρέθηκαν και σημάδια από πέρασμα τίγρης, αλλά και οι μαρτυρίες χωρικών, ότι άκουσαν μια τίγρη να μουγκρίζει, έκαναν τους επιστήμονες να θεωρήσουν ότι οι πίθηκοι πέθαναν από τον φόβο τους, όταν άκουσαν το αιλουροειδές να τους πλησιάζει.

(πηγή βίντεο: New York Post)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03