search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Λήξη του συναγερμού στη Σαγράδα Φαμίλια για ύποπτο βαν

12.09.2017 18:59
Χάος στη Βαρκελώνη: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις - «Λουκέτο» στη Σαγράδα Φαμίλια (Video) - Media

 

 

 

 Έληξε ο συναγερμός που σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή περιμετρικά του καθεδρικού ναού Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εκκένωσε το ναό και τα γειτονικά καταστήματα. Με ανάρτηση στο Twitter η αστυνομία γνωστοποίησε ότι πραγματοποιεί ελέγχους στην περιοχή.

Η αστυνομία της Καταλονίας γνωστοποίησε ότι ομάδα πυροτεχνουργών έχει αναπτυχθεί στην περιοχή κοντά στο ναό Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ελέγξει ένα ύποπτο φορτηγάκι που βρίσκεται σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύω ατόμων, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός στο φροτηγάκι.

Μόλις τον περασμένο μήνα η Βαρκελώνη βρέθηκε στο στόχαστρο τρομοκρατών, όταν ισλαμιστές έπεσαν με ένα φορτηγάκι πάνω σε πεζούς στη λεωφόρο Λα Ράμπλα και κατόπιν επιτέθηκαν σε κοντινό παραθαλάσσιο θέρετρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 16 άνθρωποι.

Εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο το ναό, που σχεδίασε ο Ισπανός αρχιτέκτονας Αντόνι Γκαουντί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59