search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:13
MENU CLOSE

Εισβολή μεταλλωρύχων στο υπουργείο Περιβάλλοντος (photos)

13.09.2017 06:15
Εισβολή μεταλλωρύχων στο υπουργείο Περιβάλλοντος (photos) - Media Gallery 3

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, αναμένεται να έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής που έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί, έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, διαμαρτυρόμενοι για την αναστολή της επένδυσης της Eldorado στην Ελλάδα.

Στην είσοδο του υπουργείου, στην οδό Μεσογείων, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε ένταση όταν κάποιοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στα γραφεία.

Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού έχουν φτάσει στην Αθήνα με τρία πούλμαν.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως «έχουμε κάνει πάρα πολλά αιτήματα στους αρμόδιους υπουργούς και δεν μας έχουν δεχθεί. Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι να πάρουμε τις άδειες και να έχουμε δουλειά. Οι άδειες είναι στα γραφεία των Υπουργών και έχουμε έρθει για να λάβουμε απαντήσεις. Δεν πρόκειται να φύγουμε εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας για εργασία. Έρχονται και άλλοι εργαζόμενοι οι κινητοποιήσεις μας θα κλιμακωθούν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:13