search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο άνδρας που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου για να κάνει… τζόκινγκ (Photo)

13.09.2017 13:40
Αυτός είναι ο άνδρας που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου για να κάνει… τζόκινγκ (Photo) - Media

 

Η βρετανική αστυνομία έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία, στην προσπάθειά της να εντοπίσει έναν άνδρα που, ενώ έκανε τζόγκινγκ, έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες ενός λεωφορείου, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, πριν από τέσσερις μήνες.

Το βίντεο που εικονίζει την ανάλγητη πράξη του άνδρα αυτού στη γέφυρα Πάτνεϊ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, έχει προβληθεί κατ’ επανάληψη από τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ωστόσο ο δράστης δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Στις εικόνες διακρίνεται να περνά τρέχοντας δίπλα από έναν άνδρα πάνω στη γέφυρα, στις 5 Μαΐου και κατόπιν να σπρώχνει επίτηδες την 33χρονη γυναίκα. Εκείνη πέφτει με το κεφάλι προς το διερχόμενο λεωφορείο αλλά ο οδηγός του προλαβαίνει να στρίψει το τιμόνι και να την αποφύγει, για λίγα εκατοστά.

Η νέα φωτογραφία έχει τραβηχτεί από το λεωφορείο και δείχνει έναν λευκό άνδρα που φορά γκρίζο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο σορτς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας επέστρεψε στη γέφυρα 15 λεπτά αργότερα, από την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά αγνόησε τη γυναίκα όταν εκείνη προσπάθησε να του μιλήσει.

Οι δύο άνδρες που είχαν προσαχθεί τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για το επεισόδιο αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32