search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Στην Άγκυρα ο εμίρης του Κατάρ – Έγινε δεκτός από τον Ερντογάν

14.09.2017 18:57
Στην Άγκυρα ο εμίρης του Κατάρ – Έγινε δεκτός από τον Ερντογάν - Media

 

Ο εμίρης του Κατάρ έγινε δεκτός την Πέμπτη στην Άγκυρα από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πρώτο επίσημο ταξίδι του ηγέτη του μικρού εμιράτου μετά τη διπλωματική διαμάχη που ξέσπασε στις σχέσεις μεταξύ του Κατάρ με αραβικές χώρες.

Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, ο Ερντογάν υποδέχτηκε τον σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Η κυβέρνηση της Τουρκίας στάθηκε από την αρχή στο πλευρό του Κατάρ, όταν η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν το κατηγόρησαν ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία, κάτι που η Ντόχα αρνείται, και διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις και κάθε συγκοινωνιακή και αεροπορική σύνδεση.

Ο πρωθυπουργός του Κουβέιτ, χώρας που ενεργεί ως μεσολαβητής στην κρίση, βρέθηκε επίσης σήμερα στην Τουρκία και έγινε δεκτός από τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33