search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:12
MENU CLOSE

Άλλη μια αποχώρηση από την ομάδα της Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα

15.09.2017 08:13
Κορωνοϊός: Εκτός αέρα και η Μενεγάκη – Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η εκπομπή - Media

 

Δυο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής στον Αlpha, σταμάτησε η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με την επί 7 χρόνια στυλίστριά της Τζώρτζια Συναχερή! 

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της λύσης της συνεργασίας των δυο κυριών υπήρξε κάποια διαφωνία που είχαν μεταξύ τους ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές η γνωστή στυλίστρια απλά θέλησε να κλείσει αυτό τον κύκλο μετά από 7 χρόνια και να συνεχίσει την καριέρα της με νέα πρότζεκτ. Σύμφωνα με πληροφοριες μέσα απο το κανάλι η μέχρι πρότινος στυλίστρια της Ελένης μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνη, και για τα χρόνια της συνεργασίας τους

Η Τζώρτζια διάλεγε για 7 χρόνια τα ρούχα και τα κοσμήματα που φορούσε στην εκπομπή η δημοφιλής παρουσιάστρια και επέλεγε πάντα κομμάτια που ταίριαζαν με το στυλ και τη διάθεση της Ελένης κάθε σεζόν. Η Τζώρτζια είχε καταφέρει να είναι η Ελένη πάντα εντυπωσιακή και σικάτη στην εκπομπή δίνοντάς της ένα μοναδικό στυλ! Εξάλλου ότι φοράει η Ελένη γίνεται μόδα!

 

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:12