search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Η Google διαφημίζει διακριτικά το νέο της κινητό τηλέφωνο (Photo)

15.09.2017 14:47
Τεράστια αλλαγή από την Google: Πώς θα γίνεται η αναζήτηση στο Διαδίκτυο από τον Ιούλιο - Media

 

Μετά την Apple και τα iPhone 8, 8 Plus και Χ, τώρα και η Google ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά τα νέα της κινητά τηλέφωνα, τη δεύτερη γενιά των Pixel και Pixel XL, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν στις 4 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έχει αρχίσει μια… διακριτική διαφημιστική καμπάνια για τις νέες της συσκευές, σε χώρες όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τα τηλέφωνα από το Google Store, στις οποίες ακόμα δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

Έτσι, για παράδειγμα στη βρετανική πρώτη σελίδα της Google, ακριβώς κάτω από την μπάρα αναζήτησης υπάρχει το μήνυμα «Ζητήστε περισσότερα από το τηλέφωνό σας. 4 Οκτωβρίου».

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η δεύτερη γενιά των τηλεφώνων Pixel θα κατασκευαστεί από δύο εταιρείες: η Ταϊβανέζικη HTC θα αναλάβει το «μικρό» Pixel ενώ το «μεγάλο» Pixel XL θα κατασκευαστεί από την LG. Ωστόσο και οι δύο συσκευές θα φέρουν το μήνυμα «Made by Google».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:49