search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:23
MENU CLOSE

To Instagram έσβησε φωτογραφίες της Άσλευ Γκρέιαμ και το διαδίκτυο πήρε φωτιά (Photos)

15.09.2017 17:15
Το plus-size μοντέλο φωτογραφίζεται με μαγιό και... σκανδαλίζει (Photos) - Media

 

Η Άσλεϊ Γκρέιαμ είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της εποχής και ταυτόχρονα ένα από τα μοντέλα που έσπασαν τον κανόνα της υπερβολικά αδύνατης γυναίκας στο χώρο της μόδας.

Η ίδια δηλώνει άνετη με τα κιλά της και αδιαφορεί για τα όποια αρνητικά σχόλια δέχεται. Ωστόσο, όταν το Instagram σβήνει φωτογραφίες της, η Άσλεϊ παίρνει φωτιά και μαζί και οι χιλιάδες φανς της.

Αυτό συνέβη με ένα ποστ της Κάριν Τζόνσον, θαυμάστριας της Γκρέιαμ και διάσημης χρήστριας του Instagram, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφίες του μοντέλου με εσώρουχα.

Την επόμενη ημέρα διαπίστωσε έκπληκτη ότι το ποστ είχε σβηστεί. Οργισμένη το ξανανέβασε, γράφοντας ότι «ελπίζω ότι αυτό το περιστατικό δεν έχει να κάνει με τα κιλά και τις καμπύλες της Άσλεϊ».

Η ίδια η Γκρέιαμ όταν πληροφορήθηκε για το περιστατικό σχολίασε δηκτικά ότι «αυτά είναι τρελά πράγματα. Χρειάζεται ακόμα δουλειά για να αλλάξουμε τις αντιλήψεις των ανθρώπων».

Επίσης, χιλιάδες φίλοι της Γκρέιαμ κατηγόρησαν το Instagram για λογοκρισία και διακρίσεις λόγω των κιλών της Γκρέιαμ. Για την ώρα, το νέο ποστ παραμένει στη θέση του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:23