search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Τίτλοι τέλους για Μαρία Σολωμού – Πάνο Μουζουράκη; Τι λέει η ηθοποιός

16.09.2017 08:10
Τίτλοι τέλους για Μαρία Σολωμού - Πάνο Μουζουράκη; Τι λέει η ηθοποιός - Media

 

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους μετά από πολύ υπομονή και πολλές προσπάθειες. 

Τον χωρισμό τους έκανε γνωστό η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας και τους λόγους που το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση.

Η απομάκρυνση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι, έτσι η Μαρία πήγε μόνη της διακοπές στην Αντίπαρο και έκοψαν όλες τις κοινές εμφανίσεις τους!

Ο λόγος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι η απόσταση.

Ο Πάνος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει να ζήσει στην Αμερική.

Ο ίδιος μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr ζήτησε από τη Μαρία να τον ακολουθήσει, όμως η ηθοποιός δεν το επιθυμούσε αυτό, καθώς δεν μπορεί να κάνει ένα τέτοιο βήμα αφού έχει το παιδί της!

Πάντως, η Μαρία Σολωμού, μιλώντας στην εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις», δηλώνει πως δεν έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της, κάτι που καταρρίπτει ό,τι και αν ακούγεται για το συγκεκριμένο θέμα. «Αυτά είναι μπούρδες, δεν μπορώ καν να τις σχολιάσω», αναφέρει χαρακτηριστικά για τις φήμες.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:31