search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στο Σάνμπερι, μετά τη σύλληψη 18χρονου

16.09.2017 10:08
Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στο Σάνμπερι, μετά τη σύλληψη 18χρονου - Media

 

Ένας άνδρας 18 ετών συνελήφθη στο Ντόβερ στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της βρετανικής αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στο μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από βρετανικά ΜΜΕ, ο ύποπτος συνελήφθη στην περιοχή του λιμανιού του Ντόβερ, γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι επιχειρούσε να βγει από τη χώρα.

Ο ύποπτος κρατείται ενώ ακόμα δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την ταυτότητά του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η βόμβα ήταν γεμάτη με καρφιά και βίδες, και φέρεται να περιείχε το TATP, ένα εκρηκτικό που είναι γνωστό ως «Μητέρα του Σατανά», γεγονός που κάνει τις αρχές να θεωρούν ότι η επίθεση είχε στόχο να μεγιστοποιήσει των αριθμό των θυμάτων.

Εκκενώθηκε κατοικία

Μεγάλη επιχείρηση της βρετανικής αστυνομίας που σχετίζεται με τη βομβιστική επίθεση της Παρασκευής στο μετρό του Λονδίνου βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σάρεϊ, στη νότια Αγγλία.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκκένωσε και ερευνά μια κατοικία στο Σάνμπερι του Σάρεϊ, κοντά στο Λονδίνο. Τα γειτονικά σπίτια έχουν επίσης εκκενωθεί, για προληπτικούς λόγους.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, σε ακτίνα 100 μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03