search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Μεγάλη αλλαγή στη «Μουρμούρα» – Τι δεν έχει ανακοινώσει ο Alpha

16.09.2017 10:08
Μεγάλη αλλαγή στη «Μουρμούρα» - Τι δεν έχει ανακοινώσει ο Alpha  - Media

 

Μετά τις ανακατατάξεις στα ζευγάρια της «Μουρμούρας» ακόμα μία αλλαγή έρχεται να βγάλει τους φανατικούς της επιτυχημένης σειράς εκτός προγράμματος.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ALPHA, το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αλλάζει ημέρες προβολής αφού τη θέση του παίρνει η νέα σειρά σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ». Πρόκειται για μια παραγωγή που σκοπό έχει να ενισχύσει πολύ τη βραδινή ζώνη του σταθμού και η οποία έχει προγραμματιστεί να προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 9:00 – 10:00 το βράδυ.

Δευτέρα και Τρίτη θα απολαμβάνουμε διπλό επεισόδιο, ενώ κάθε Τετάρτη θα παίζει μόνο ένα, καθώς στις 10:00 θα προβάλλεται η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο».

Κάπως έτσι, οι μοναδικές ημέρες που μένουν για τη «Μουρμούρα» είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Τις ίδιες μέρες θα προβάλλεται και η σειρά «Το σόι σου». Το ένα σίριαλ θα ξεκινά στις 21:00 και το άλλο στις 22.00, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιο από τα δύο θα προβάλλεται πρώτο.

Όσον αφορά στα νέα ζευγάρια της «Μουρμούρας» – που είναι και το φλέγον ζήτημα-  μόνο το ένα εκ των δύο καινούργιων έχει «κλειδώσει». Πρόκειται για το ζευγάρι των 35 plus, για το οποίο έχουν συμφωνήσει οι ηθοποιοί Σπύρος Τσεκούρας -που γνωρίσαμε ως Σταμάτη Τσότρα στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας»- και η  ταλαντούχα Άννα Κουτσαφτίκη που ως… παιδί του θεάτρου αποτελεί φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο. Το σενάριό τους θα υπογράφει η Σάρα Γανωτή.

Όσον αφορά στο τέταρτο και τελευταίο στο ζευγάρι, ο ALPHA κυριολεκτικά παίζει τα ρέστα του, επιλέγοντας για τοn ρόλο του 20 plus αγοριού, ένα πρόσωπο εξαιρετικά ταλαντούχο και δημοφιλές, ειδικά στο γυναικείο κοινό.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον Σταύρο Σβήγκο, ο οποίος επίσης συμμετείχε πέρυσι στον Αστέρα Ραχούλας. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει «κλειδώσει» Η παρτενέρ του αναζητείται ακόμη…

Πηγή: menshouse.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48