search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:51
MENU CLOSE

Γνωστός βουλευτής δηλώνει: Μου αρέσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Μενεγάκη έχει ξεπεραστεί

16.09.2017 11:57
Γνωστός βουλευτής δηλώνει: Μου αρέσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Μενεγάκη έχει ξεπεραστεί - Media

 

Για την Ελένη Μενεγάκη και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πιο όμορφη γυναίκα της τηλεόρασης, απάντησε: «Έχει πολύ ωραίες και φρέσκιες κοπέλες. Νομίζω ότι συμπαθητική και διαφορετική από αυτές τις όμορφες κοπέλες που έχει η τηλεόραση είναι εκείνη που ήταν μαζί με τη Σπυροπούλου. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Είναι μια διαφορετική  και όμορφη κοπελίτσα. Μου αρέσει το ότι δεν είναι καθημερινή, έχει κάτι το διαφορετικό επάνω της. Όπως η φωνή του Βοσκόπουλου είναι μια φωνή ανεπανάληπτη. Πολλοί πήγαν βέβαια να τον μιμηθούν τον Βοσκόπουλο, αλλά δεν έγινε κανείς τους Βοσκόπουλος. Αυτό είναι το ιδιαίτερο που θέλω να τονίσω σε σχέση με τη Φλορίντα».

Σε άλλη διευκρινιστική ερώτηση (Περίμενα να μου πεις τη Μενεγάκη. Δεν σου αρέσει;), είπε: «Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, τηλεπερσόνα, έχει δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά έχει ξεπεραστεί και αυτή από τον χρόνο. Ο χρόνος όλους μάς απαξιώνει. Όλους μάς δαμάζει. Πιστεύω πως, ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να κουράζει». 

-Γιατί το λες αυτό;

-Πιστεύω ότι έχει κάνει τον κύκλο της. Οχι μόνο αυτή, αλλά και πολλοί άλλοι. Ο κόσμος εντυπωσιάζεται από το νέο, το άφθαρτο, το καινούργιο, το διαφορετικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15