search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Ασημακοπούλου: Η ανάκαμψη θα έρθει από την ιδιωτική οικονομία

16.09.2017 12:10
Έλενα Ασημακοπούλου για όσους δε μένουν σπίτι: «Δείτε τι συμβαίνει στην Ιταλία και χαλαρώστε λίγο…» - Media

 

“Εμείς πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη και η ανάκαμψη θα έρθει σε βιώσιμη βάση από την ιδιωτική οικονομία από τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, γι΄ αυτό μιλάμε για το μείγμα πολιτικής που είναι μείωση της φορολογίας για να “πάρει” μπροστά και η κατανάλωση, αλλά και η επιχειρηματικότητα, για τις μεταρρυθμίσεις τις τολμηρές που πρέπει να γίνουν στο κράτος για την περικοπή των δαπανών, για την προσέλκυση των επενδύσεων που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση και την επόμενη ημέρα βλέπουμε ότι οι επενδυτές φεύγουν τρέχοντας”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, η βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Αναφερόμενη στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, απόψε στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, η κ. Ασημακοπούλου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει για την Ελλάδα που μας αξίζει και πως με το δικό του πολιτικό όραμα, τις δικές του πολιτικές προτάσεις και τις προτάσεις της ΝΔ και πολλή δουλειά θα τη φτιάξουμε όλοι μαζί”.

“Νομίζω ότι, πλέον, ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ότι πληρώνουμε ένα βαρύ λογαριασμό και για τα ψέματα και για το λαϊκισμό και για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης. Το θέμα είναι να ανακτήσουμε εμείς την εμπιστοσύνη του, η οποία έχει χαθεί γενικότερα στο πολιτικό σύστημα, γενικότερα υπάρχει μία απαξίωση όλης της διαδικασίας και μία τάση ισοπέδωσης των πάντων (…). Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. (…) Ήρθε η ώρα να φύγουμε από το παρελθόν και να φύγουμε και από τα λόγια και να κριθούμε όλοι στο αποτέλεσμα, γιατί αυτό νοιάζει τον κόσμο”.

Αναφερόμενη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και τον ραδιοφωνικό του σταθμό, η κ. Ασημακοπούλου μίλησε για τον σπουδαίο του ρόλο και σημείωσε, επίσης, το πόσο σημαντικός είναι ο πλουραλισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19