search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:09
MENU CLOSE

Ο Σάκης Ρουβάς έφερε τα… πάνω κάτω στη ΔΕΘ (Video + Photo)

16.09.2017 15:52
Εξώδικο Ρουβά σε Πολάκη: Γιατί τον κατηγόρησε ότι «ξέπλενε» τη Χρυσή Αυγή - Media

 

Στην 82η ΔΕΘ βρέθηκε o Σάκης Ρουβάς. O δημοφιλής τραγουδιστής, έβγαζε selfies με θαυμάστριές του και ανέβηκε στη σκηνή όπου έκανε κατακόρυφο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, μαζί με τα στελέχη του Συλλόγου θα υποδεχθούν τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ. Στόχος τους είναι να καταρρίψουν το ρεκόρ εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε μία μέρα

.

Ο Σάκης Ρουβάς την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρώσει τις εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ με μια μεγαλειώδη συναυλία στη σκηνή των musicevents, στέλνοντας για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Πηγή: Seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:09