search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Μολότοφ και προσαγωγές στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα

16.09.2017 18:18
Μολότοφ και προσαγωγές στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα   - Media

 

Ένταση δημιουργήθηκε στην πορεία μνήμης από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να «σπάσουν» τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Ερρίκος Ντυνάν για να φτάσουν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, επί της λεωφόρου Μεσογείων, με κάποιους από αυτούς να πετούν βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ. 

Στην επίθεση με μολότοφ διμοιρίες των ΜΑΤ ανταπάντησαν με χρήση χημικών με αποτέλεσμα να διαλυθεί η πορεία και να τραπούν σε φυγή οι διαδηλωτές. 

Η μεγάλη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή της συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του, ξεκίνησε μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, έκανε μια στάση στην αμερικανική πρεσβεία και με κεντρικά συνθήματα «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» και «κλείστε τα γραφεία των νεοναζί σε κάθε γειτονιά», έφτασε κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου υπήρχε φραγμός από διμοιρία των ΜΑΤ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων ενώ κατέβαινε τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πέταξε τρεις βόμβες μολότοφ κοντά στο ύψος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. 

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ σημειώνεται ότι έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32