search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Λεβαδειακός: Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, παραδέχθηκε το σφάλμα του ο βοηθός

16.09.2017 18:52
Νίκες – χρυσάφι για Λεβαδειακό, Παναιτωλικό - Media

Βολές κατά του βοηθού Σίπκα, παρά τη νίκη επί της Ξάνθης, εξαπέλυσε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί διαμαρτυρήθηκαν για γκολ του Γιουσούφ που κακώς δεν μέτρησε. 

 

Μπορεί να νίκησε την Ξάνθη, ωστόσο δεν λείπουν τα διαιτητικά παράπονα από πλευράς Λεβαδειακού. 

Οι Βοιωτοί εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του βοηθού Σίπκα, με αφορμή κανονικό γκολ του Γιουσούφ το οποίο δεν μέτρησε στο 28′, αν και ο παίκτης ήταν… ένα μέτρο πίσω από την άμυνα των ακριτών. 

Μάλιστα, οι πράσινοι άφησαν υπονοούμενο πως «ήταν κάτι παραπάνω από ανθρώπινο λάθος», ενώ ισχυρίζονται πως ο Σίπκας παραδέχθηκε το λάθος του, ζητώντας συγγνώμη. 

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού 

«Πολλά παράπονα από την διαιτησία, παρά τη νίκη, έχει ο Λεβαδειακός και κύρια από τον βοηθό διαιτητή κ. Σίπκα ο οποίος με λανθασμένη υπόδειξη ακύρωσε κανονικότατο γκολ ως οφσάιντ. 

Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα και στον διάδρομο των αποδυτηρίων διασταυρώθηκαν οι διαιτητές με παράγοντες του Λεβαδειακού και ο βοηθός παραδέχθηκε το λάθος του το οποίο και χαρακτήρισε ως άτυχη στιγμή. 

Πλην όμως οι παράγοντες του Λεβαδειακού του τόνισαν ότι δεν μπορούν να το αποδεχθούν αυτό γιατί φάνηκε καθαρά ότι ήταν κάτι παραπάνω από ανθρώπινο λάθος τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει τη μπάλα από πίσω και στην συνέχεια πέτυχε και το γκολ που φυσικά κακώς ακυρώθηκε».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:21