search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Σταμάτης Μαλέλης: «Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου»

17.09.2017 08:30
Μαλέλης «καρφώνει» Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο»: «Με τα εκατομμύρια των πολιτών τι θα γίνει;» - Media

 

Ο Σύμβουλος Ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης, άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του και επιβεβαίωσε τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που το ήθελαν υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Το Σάββατο το βράδυ έκανε το τραπέζι σε φίλους και συνεργάτες του στη Μυτιλήνη, τους οποίους είχε προσκαλέσει για να μοιραστεί μαζί τους κάποιες σκέψεις του και να αποκομίσει από αυτούς τις απόψεις τους.

Στο δείπνο αυτό που έγινε σε ξενοδοχείο στα Λουτρά, είχαν προσκληθεί 30 άτομα. Ο Σταμάτης Μαλέλης στην αρχή της ομιλίας του και απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους του τους είπε: «Σας ευχαριστώ αρχικά όλους σας που αποδεχθήκατε την πρόσκλησή μου και σήμερα βρίσκεστε εδώ… Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα… Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που σας ανακοινώνω ανοιχτά ότι θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου».

Πηγή: lesvosnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12