search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Ηλεία: Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος που γεννήθηκε στο ασθενοφόρο

17.09.2017 09:59
Ηλεία: Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος που γεννήθηκε στο ασθενοφόρο - Media

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μεταφέρθηκε τελικά το βρέφος που γεννήθηκε με πολύ μικρό βάρος πρόωρο μεσα στο ασθενοφόρο. Συμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα πρώτα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την ζωή του.

Το μωράκι γεννήθηκε από Συρία πρόσφυγα χθες Σάββατο. Το μωρό φάνηκε ανυπόμονο και θέλησε να βγει από την κοιλιά της μητέρας, πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Η πρόσφυγας από τη Συρία σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει στο Κέντρο Φιλοξενίας Μυρσίνης, ήταν στον 7ο μήνα, “έσπασαν τα νερά” της και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Πύργου.

Κλήθηκε ασθενοφόρο που την παρέλαβε, όμως το βρέφος ήταν… βιαστικό. έτσι είδε το πρώτο φως της ζωής και ακούστηκε το κλάμα του μέσα στο ασθενοφόρο λίγο πριν φτάσουν στο νοσοκομείο… Για την ακρίβεια ενώ το ασθενοφόρο πλησίαζε στον Πύργο και εφτά λεπτά πριν φτάσει στο νοσοκομείο, γεννήθηκε επί της ΕΟ Πατρών – Πύργου περίπου στα Χανάκια.

Πηγή: Ilialive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:23