search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Η σέξι νικήτρια της Eurovision… λιώνει για τη Μέρκελ

17.09.2017 10:55
Η σέξι νικήτρια της Eurovision… λιώνει για τη Μέρκελ - Media

 

Όσο πλησιάζουν οι γερμανικές εκλογές, όλο και περισσότερες γυναίκες του γερμανικού star system εκφράζουν ανοιχτά την υποστήριξή τους στην Καγκελάριο Μέρκελ.

Μετά το εκρηκτικό μοντέλο, Σοφία Τομάλα, τώρα ήρθε η σειρά της νικήτριας της Eurovision, Λένα Μάγιερ Λάντρουντ να αποθεώσει την Άνγκελα Μέρκελ.

Η Λένα, που είχε κερδίσει την πρώτη θέση της Eurovision με το τραγούδι Satelite το 2010, ενημέρωσε χθες τους ακολούθους της στο Instagram και το Facebook ότι θα ψηφίσει την καγκελάριο επειδή «δίνει στις γυναίκες το όραμα ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα», όπως αναφέρει στη λεζάντα κάτω από τη σχετική φωτογραφία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Bild η Lena αναμένεται να είναι παρούσα σε σημερινή εκδήλωση στα κεντρικά της CDU στο Βερολίνο, όπου η Μέρκελ θα υποδεχθεί επώνυμους υποστηρικτές της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:43