search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:48
MENU CLOSE

Facebook: Κάνει τους ενοχλητικούς φίλους… αόρατους!

17.09.2017 11:02
Facebook: Κάνει τους ενοχλητικούς φίλους… αόρατους! - Media

 

Το Facebook σε λίγο καιρό θα προσφέρει τον τέλειο, διακριτικό τρόπο που θα επιτρέπει στους χρήστες να απαλλαγούν από τους ενοχλητικούς φίλους, αλλά για λίγο. Το κουμπί «Snooze» θα σας ρωτάει αν θέλετε να βλέπετε λιγότερα μηνύματα από τους συγκεκριμένους φίλους.

Έτσι, οι  χρήστες θα μπορούν να διακόπτουν προσωρινά προβολές από άτομα, σελίδες και ομάδες για χρονικές περιόδους 24 ωρών, εβδομάδων ή και 30 ημερών.   Το χαρακτηριστικό, το οποίο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα μικρό μόνο τμήμα χρηστών, θα εμφανίζεται στο επάνω δεξιό μενού των αναρτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν “Κατάργηση παρακολούθησης ή Αναβολή”, ενώ μέχρι τώρα μπορούσαν να επιλέξουν μόνο “Κατάργηση παρακολούθησης”.

Το Snooze είναι μια πιο στοχευμένη προσέγγιση για την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων και όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα έχουν ενθουσιάσει τους πρώτους χρήστες που επιλέχθηκαν να το χρησιμοποιήσουν δοκιμαστικά.

«Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των ειδήσεων τους και των δημοσιεύσεων ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που θεωρούν πιο ενδιαφέρουσες», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο συνέδριο TechCrunch. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47