search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Η Τζένιφερ Λόρενς κουράστηκε στα 27 της: Ταινίες τέλος για μένα!

17.09.2017 11:54
Η Τζένιφερ  Λόρενς κουράστηκε στα 27 της: Ταινίες τέλος για μένα! - Media

 

Σε ηλικία που οι περισσότερες συνάδελφοι της πασχίζουν για να πάρουν ένα ρολάκι και να γίνουν γνωστές, η Τζένιφερ Λόρενς έχει ήδη στην κατοχή της ένα Όσκαρ και τρεις ακόμα υποψηφιότητες, έχει παίξει απαιτητικούς ρόλους –όπως στο πρόσφατο Mother- και έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchises.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι η πλούσια καριέρα της την έχει εξουθενώσει σε σημείο που να θέλει να αποχωρήσει από τη βιομηχανία του κινηματογράφου, έστω και για κάποια χρόνια.

«Κάνω ένα διάλειμμα, δεν έχω τίποτα στα σκαριά για τα επόμενα δύο χρόνια», είπε η ηθοποιός στο The today show. «Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν ξέρω καθόλου. Μήπως να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την κεραμική; Νομίζω πως απλά θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα, θα σας δω ξανά σε έξι μήνες», δήλωσε περιπαικτικά, καθώς σε έξι μήνες θα πρέπει να προμοτάρει μια ταινία που έχει ήδη γυρίσει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:50