search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Η «συγγνώμη» του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

17.09.2017 11:58
Η «συγγνώμη» του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ - Media

 

Ερώτηση για τη χθεσινή ευχή του κατά τη διάρκεια της επισκεψεώς του στη ΔΕΘ, όταν ευχήθηκε καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδη δέχθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ , Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου στο Βελλίδειο 

Η απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

“Δεν περίμενα ότι θα δεχθώ ποδοσφαιρική ερώτηση. Σε σχέση με τη χθεσινή αναφορά, έκανα λάθος. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και με καμία ομάδα. Είμαι φίλαθλος, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και άλλα σπορ. Ευχή μου είναι να έχουμε καθαρό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να βγαίνουν καινούριοι Έλληνες παίκτες”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν επιχειρηματία όσο ο επιχειρηματίας περιορίζεται στην επιχειρηματική του δράση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την “αντιπαράθεσή” του με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Συνεχίζοντας είπε ότι «έχω πρόβλημα όταν ο επιχειρηματίας αγοράζει μέσα ενημέρωσης για να προστατεύσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα» και προσέθεσε: «Δεν ήμουν εγώ εκείνος που πολιτικοποίησε αυτή την αντιπαράθεση, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και με καμία άλλη ομάδα. Θέλουμε ένα ανταγωνιστικό και καθαρό πρωτάθλημα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:58