search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:27
MENU CLOSE

Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής για το πολυνομοσχέδιο

19.10.2011 15:50
Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής για το πολυνομοσχέδιο - Media

Σε ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής θα διεξαχθεί στις 8 στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, ύστερα από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν ΚΚΕ και ΛΑΟΣ.

Σε ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής θα διεξαχθεί στις 8 στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, ύστερα από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν ΚΚΕ και ΛΑΟΣ.

«Η στιγμή είναι τώρα και πρέπει να απαντήσουμε στο κάλεσμα για τη σωτηρία της πατρίδας», είπε ο Ευ. Βενιζέλος ενώ κάλεσε τη Βουλή να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την εργασιακή εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο.

Στην τοποθέτηση του, ο υπουργός Οικονομικών περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας κάνοντας λόγο για «συνθήκες πολέμου» που κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί. «Είναι απολύτως αναγκαίο να ζήσουμε αυτή τη φάση για να αποφύγουμε τη χειρότερη», τόνισε και συμπλήρωσε: «αν επέλθει ο θάνατος της οικονομίας δεν υπάρχει η ‘αιώνια ζωή’ στην οικονομία, αλλά η αμετάβλητη κατάσταση του θανάτου που θα κάνει δεκαετίες να την ξεπεράσει ο τόπος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:25