search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:35
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Διέπρεψε ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων

17.09.2017 13:58
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media

 

Με σκληρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη συνέντευξη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σταθερά αδιόρθωτος: Αφού επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές (!), που φυσικά δεν του “βγήκαν”, σήμερα πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα στηρίξει τις ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις του που απευθύνονται στην κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Δηλαδή την ελίτ που έφερε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για νέο, τέταρτο, μνημόνιο, διέπρεψε, για μια ακόμα φορά, στο ρόλο του ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων, επέδειξε τη μέγιστη δυνατή προθυμία του στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, ενώ απέτυχε να πάρει αποστάσεις από την ακροδεξιά καλύπτοντας και πάλι τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη».
 
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «δεν έδωσε καμία απάντηση για τα σημερινά δημοσιεύματα (Documento, rpntv.gr) αφού πρώτα δεν άφησε κανένα περιθώριο για ερώτηση, σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της αποπληρωμής των δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ακραία νεοφιλελεύθερο και ξεδιάντροπα λαϊκιστή κ. Μητσοτάκη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:34