search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:23
MENU CLOSE

ΔΗΜΑΡ: Για τον κ. Μητσοτάκη δεν έχει νόημα η προσπάθεια μείωσης των ανισοτήτων

17.09.2017 16:33
Με διαφωνίες και παραιτήσεις ο «αρραβώνας» ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

“Για τον κ. Μητσοτάκη δεν έχει κανένα νόημα η προσπάθεια μείωσης των ανισοτήτων καθώς αυτές είναι δεδομένες. Ο αγώνας όμως για ισότητα, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή δεν είναι μάταιος”, σχολίασε η ΔΗΜΑΡ για τα όσα ανέφερε στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ, “αυτή ακριβώς εξάλλου είναι η θεμελιώδης διαφορά της προοδευτικής από τη συντηρητική παράταξη. Η δίκαιη κατανομή του πλούτου και η συνεχής προσπάθεια άρσης των ανισοτήτων είναι στον πυρήνα της δικής μας πολιτικής, της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας”, προσθέτει ενώ τονίζει ότι η φετινή ΔΕΘ αποδεικνύεται εξαιρετικά αποκαλυπτική.

“Ο κ. Τσίπρας τη μία ημέρα μιλάει υπέρ των επενδύσεων και την άλλη οι επενδύσεις τον διαψεύδουν, ο κ. Μητσοτάκης τη μία ημέρα μιλάει με ταξικό πρόσημο υπέρ των ανισοτήτων και την άλλη μέρα αυτοδιαψεύδεται. Δεν αξίζει, όμως, στη χώρα αυτό το τεχνητό δίπολο, αυτή η καρικατούρα δικομματισμού”, υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ και υπογραμμίζει: “Γι’ αυτό εργαζόμαστε συστηματικά για μία ισχυρή κεντροαριστερά που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα προωθήσει προοδευτικές πολιτικές προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας και όχι των ολίγων”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:23