search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Η αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη στον Έλληνα που αμφισβήτησε την ελληνικότητά της

18.09.2017 09:47
Η αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη στον Έλληνα που αμφισβήτησε την ελληνικότητά της - Media

 

Διαδικτυακή επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ένας Έλληνας χρήστης προς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σχετικά με το αν πρέπει να θεωρείται Αμερικανίδα ή Ευρωπαία!

Η Ελληνίδα επικοντίστρια είναι ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες, που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας  του 2017. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 25 του μηνός και σε αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και οι φίλοι του στίβου, καθώς έχει ανοίξει η σχετική ψηφοφορία μέσα από τα social media.

Ενας Έλληνας χρήστης του Twitter θεώρησε σκόπιμο να γράψει πως η Στεφανίδη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και άρα δεν θα έπρεπε να λογίζεται ως Ευρωπαία αθλήτρια. Φυσικά και προκλήθηκε σάλος και μάλιστα, απάντησε και η ίδια η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Δείτε τον διάλογο:

Πηγή : eleftherostypos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32