search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Νικόλ Κίντμαν: Το φιλί στο στόμα που σόκαρε τα βραβεία ΕΜΜΥ (Video)

18.09.2017 10:24
Νικόλ Κίντμαν: Το φιλί στο στόμα που σόκαρε τα βραβεία ΕΜΜΥ (Video) - Media

 

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα Εmmy Awards, όπως κάθε χρόνο με υπέρλαμπρες εμφανίσεις και απαστράπτουσες παρουσίες.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η σειρά Big Little Lies του ΗΒΟ η οποία έχει προκαλέσει σάλο με την πετυχημένη της προσέγγιση σε θέματα φεμινισμού, σεξισμού, ενδοοικογενειακής βίας.

Η σειρά πήρε το βραβείο «Καλύτερης μίνι-σειράς» ενώ η Nικόλ Κίντμαν, που αποτελεί μια από τις τρεις βασικές πρωταγωνίστριες, τιμήθηκε με το βραβείο του Καλύτερου γυναικείου ρόλου σε τηλεταινία ή μίνι σειρά. 

Με βραβείο έφυγε και ο Alexander Skarsgard, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός σύζυγος της Κίντμαν. Ο 41χρονος κέρδισε το βραβείο «Best Supporting Actor» για τη σειρά Big LIttle Lies. 

Την ώρα που ήταν πάνω στη σκηνή προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του, η Νικόλ Κίντμαν τον έπιασε τρυφερά στο πρόσωπο και τον φίλησε στα χείλη. Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε ότι η σκηνή αυτή έγινε μπροστά στον πραγματικό σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2006.   

Όπως και να’ χει ήταν έναφίλι που έκανε βλέμματα να γυρίσουν απότομα, μάτια να γουρλώσουν και φυσικά το twitter να κατακλυστεί από σχόλια.

Δείτε το φιλί – σκάνδαλο στο παρακάτω βίντεο…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38