search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:15
MENU CLOSE

Βόρεια Κορέα: Η επιβολή επιπλέον κυρώσεων σε βάρος μας οδηγούν στην ταχύτερη ολοκλήρωση των πυρηνικών σχεδίων μας

18.09.2017 11:21
Έξαλλος ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Γιατί τρέμουν οι καθοδηγητές στη Βόρεια Κορέα - Media

 

Όσο περισσότερο οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους επιβάλλουν κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας τόσο γρηγορότερα θα κινηθεί για να ολοκληρώσει τα πυρηνικά σχέδιά της, μετέδωσε σήμερα το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπουργείο Εξωτερικών.

Οι πιο πρόσφατες κυρώσεις που επέβαλε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αντιπροσωπεύουν «την πιο εμπαθή, ανήθικη και απάνθρωπη πράξη εχθρότητας για τη φυσική εξόντωση του λαού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας, για να μην αναφέρουμε το σύστημα και την κυβέρνησή της», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα ψήφισμα που συνέταξαν οι ΗΠΑ για την επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος της Πιονγκγιάνγκ, περιλαμβανομένης της απαγόρευσης εισαγωγών υφαντουργικών προϊόντων από τη Βόρεια Κορέα και των εξαγωγών πετρελαίου και βενζίνης προς τη χώρα αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15