search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:35
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δολοφονία φοιτήτριας από αστυνομικούς μέσα στην σχολή (Video)

18.09.2017 13:09
Σοκαρισμένη φοιτήτρια στη Βρετανία – Ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε στην τουαλέτα! (Video) - Media

 

Ανησυχία προκάλεσε σε χρήστες του διαδικτύου, ένα βίντεο που κυκλοφορεί, στο οποίο αστυνομικοί πυροβολούν εν ψυχρώ μια φοιτήτρια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στις 23.00 το βράδυ, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, και σύμφωνα με την εφημερίδα Atlanta Journal-Constitution, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν στο σημείο γιατί η φοιτήτρια κρατούσε μαχαίρι.

Η 21χρονη φοιτήτρια στην Πολυτεχνική Σχολή της Τζόρτζια των ΗΠΑ, Σκάουτ Σουλτς, φώναξε στους αστυνομικούς να την πυροβολήσουν και εκείνοι της απάντησαν ότι «κανείς δεν θέλει να σας βλάψει». Η 21χρονη βρέθηκε στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας.

Στη συνέχεια, πλησίασε τους αστυνομικούς κι ένας από αυτούς ακούγεται στο βίντεο να την προειδοποιεί να σταματήσει και να πετάξει το μαχαίρι. Εκείνη, όμως, συνεχίζει να περπατά προς τον αστυνομικό, ο οποίος την πυροβολεί μία φορά και η φοιτήτρια πέφτει στο έδαφος.

Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε ότι η «φοιτήτρια συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών».

Αμερικανικά ΜΜΕ γράφουν ότι η 21χρονη τελικά δεν κατάφερε να επιζήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15